NL FR EN
Mumobox is het nieuwe kunst-interactieve universum van Kamo vzw. Dit oogstrelende geheel van kleurrijke vormen en dozen, waarin onze jarenlange ervaring op het vlak van muzische vorming en verbeelding zit vervat, kan opgesteld worden op alle mogelijke plaatsen waar kinderen hun schooltijd of vrije tijd doorbrengen (school, cc, museum, festivals ...).

De kinderen (4 tot 12 jaar) gaan actief op ontdekking doorheen de klanken, kleuren en vormen van Mumobox en creëren samen verhalen onder begeleiding van een kunsteducator van Kamo.
Deze verhalen kunnen vervolgens een nieuwe vorm krijgen in een voorstelling, een objectenboek, cd, tentoonstelling, dvd, ...

In Mumobox stappen de kinderen door een spiegel. Ze vertrekken op een unieke reis, waarvan ze zelf de verschillende etappes hebben bedacht. Ze bedenken samen werelden waarbinnen hun dromen en emoties uitdrukking en gehoor vinden.

De workshops in Mumobox kaderen in uiteenlopende formules, gaande van een introductie van 50 minuten (per klasgroep) tot langduriger trajecten van drie tot vijf dagen (vakantiestage, bosklassen, ...) en worden altijd begeleid door een ervaren kunsteducator van Kamo.
Mumobox wordt ter plekke opgesteld voor 2 dagen (minimum) tot enkele weken.

Aarzel niet ons te contacteren...

· www.kamovzw.be